Naar content

Buitenwerk : Vraag & Antwoord

Op deze pagina vindt u het antwoord op veelgestelde vragen over buitenwerk. Staat uw vraag er niet bij? Gebruikt u dan het vragenformulier onderaan deze pagina en vraag het aan de stucadoor. Sommige vragen komen voor in meerdere categorieën.


1. Waarom staan er geen prijzen op jullie website?
2. Kunt u een aantal soorten buitenpleisters die dampopen zijn adviseren
3. is spachtelputz geschikt voor buiten en blijft het iets elastisch want ons huis staat aan een drukke weg met veel vrachtverkeer en we wilden graag een offerte voor onze woning laten maken het is een 2 onder 1 kap en dan moet de voorkant met de buurman helemaal en bij ons de zijkant en achter de helft maar zou u tel contact op willen nemen voor een afspraak alvast bedankt michel
4. Het aanbrengen van stucwerk aan de buitenzijde zou direct op de isolatie kunnen (met gebruik van een stucnet o.i.d.). Is dit minder stootvast dan het aanbrengen van stucwerk direct op een prefab betonnen buitenblad? En hoe dik zou het stucwerk moeten zijn? Het gaat hierbij over een buitenwand van een school, dus veel kinderen die langs de wanden komen.
5. Is er een stucplaat op de markt die ik buiten kan gebruiken op een houtskeletbouwbuitengevel, en daarna kan stucen en sausen? Bij voorbaat hartelijk dank!

1.
V
Waarom staan er geen prijzen op jullie website?
 
A
Stucadoorswerk is maatwerk. De prijs is ondermeer afhankelijk van het gewenste aantal meter en de ondergrond (soms is een voorbehandeling nodig).

Bindende prijzen kunnen vooralsnog alleen gegeven worden in een schriftelijke offerte. Voor een snelle prijsopgaaf kunt u een prijsbenadering opvragen. Aanvraagformulier prijsbenadering/offerte
2.
V
Kunt u een aantal soorten buitenpleisters die dampopen zijn adviseren
 
A
De meeste producten voor buiten zijn damp open
zowel mineraal als kunststof gebonden.
3.
V
is spachtelputz geschikt voor buiten en blijft het iets elastisch want ons huis staat aan een drukke weg met veel vrachtverkeer en we wilden graag een offerte voor onze woning laten maken het is een 2 onder 1 kap en dan moet de voorkant met de buurman helemaal en bij ons de zijkant en achter de helft maar

zou u tel contact op willen nemen voor een afspraak

alvast bedankt

michel
 
A
Spachtelputz is buiten toepasbaar en is blijvend elastisch.
4.
V
Het aanbrengen van stucwerk aan de buitenzijde zou direct op de isolatie kunnen (met gebruik van een stucnet o.i.d.). Is dit minder stootvast dan het aanbrengen van stucwerk direct op een prefab betonnen buitenblad? En hoe dik zou het stucwerk moeten zijn? Het gaat hierbij over een buitenwand van een school, dus veel kinderen die langs de wanden komen.

 
A
Het is net zo stootvast.

Maar ga je met een hardvoorwerp op de zelfde plek slaan sla je het op een gegeven moment kapot.

De dikte is 8 mm.
5.
V
Is er een stucplaat op de markt die ik buiten kan gebruiken op een houtskeletbouwbuitengevel, en daarna kan stucen en sausen? Bij voorbaat hartelijk dank!
 
A
Nee want gipsplaten mogen nooit buiten worden gebruikt.


Vragenformulier

(De hier gevraagde gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het beantwoorden van uw vraag.)

Deze vraag
gaat over
Raapwerk
Pleisterwerk
Buitenwerk
Sierpleister
Schuurplafonds
Sierlijsten
Raffaello
Restauratie
Mijn vraag
Naam
Dhr. Mw.  
Email
Telefoon
Naar bovenkant paginaNaar onderkant pagina