Warning: Creating default object from empty value in /var/www/vhosts/destucadoor.nl/httpdocs/include/header.php on line 276 Over de Stucadoor Naar content

De Stucadoor

Ferry Zandvliet stucadoorsbedrijf vof, gevestigd in Leiden, is een bedrijf dat er genoegen in schept om kwalitatief goed stucadoorswerk te leveren. Een moderne kijk op het vak en het gebruik van alleen de beste materialen maken dit mede mogelijk.

Ge´nspireerd door zijn vader die meer dan 30 jaar ervaring heeft in het leggen van vloeren en vanwege de wil om een eigen beroep uit te voeren, begon Ferry Zandvliet in 1991 met zijn stucadoorsopleiding. Op 21-jarige leeftijd behaalde hij zijn gezelsdiploma en werd hiermee volleerd stucadoor/leermeester. Sinds die tijd volgde hij nog diverse cursussen om op de hoogte te blijven van de nieuwste stucadoorstechnieken.

In 1999 richtte Ferry Zandvliet een vennootschap onder firma op met zijn vader H.J. Zandvliet, de man achter het gelijknamige vloerenbedrijf bv. Sindsdien heeft Ferry Zandvliet Stucadoorsbedrijf vof kunnen uitgroeien tot een goedlopend bedrijf met twee medewerkers in dienst en een steeds grotere kring van tevreden klanten.

Komt u bij Ferry Zandvliet voor de laagste prijs, dan moeten wij u helaas teleur stellen. Minder dan de beste kwaliteit leveren is iets waar Ferry Zandvliet stucadoorsbedrijf een hekel aan heeft. Wij kijken u graag recht in de ogen aan. In de praktijk is het gewoon niet mogelijk om voor prijzen die door sommige bedrijven worden gehanteerd een goede kwaliteit werk te leveren.

Klanten worden, terecht, steeds kritischer. Er wordt kwaliteit verwacht, maar men wil er zo min mogelijk voor betalen. Maar het is niet echt een geheim dat er bij de laagste prijzen voor stucadoorswerk geen topkwaliteit mag worden verwacht. Neemt u genoegen met meer scheuren en minder lange levensduur van uw stucwerk? Prima. Maar wilt u kwaliteit die met aandacht wordt aangebracht? Dan nodigen wij u uit om met ons in contact te treden. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Naar bovenkant paginaNaar onderkant pagina