Naar content

Raffaello : Vraag & Antwoord

Op deze pagina vindt u het antwoord op veelgestelde vragen over raffaello. Staat uw vraag er niet bij? Gebruikt u dan het vragenformulier onderaan deze pagina en vraag het aan de stucadoor. Sommige vragen komen voor in meerdere categorieën.


1. Waarom staan er geen prijzen op jullie website?
2. Is de muur die van Raffaello is voorzien helemaal glad of toont die grijze puntjes van steentjes die uitsteken? Bij ons is de badkamer voorzien van Raffaello en op verschillende plekken zijn steentjes zichtbaar wat ik als storend ervaar omdat ik dacht dat de wand helemaal glad zou worden. Volgens de stukadoor hoort dit en is dat de natuur. Klop dit?
3. Is het beter om eerst de tegelvloer te leggen alvorens er gestucadoord gaat worden?
4. kan raffaello in de badkamer en is er ook een moderne kleur voor een strak uiterlijk

1.
V
Waarom staan er geen prijzen op jullie website?
 
A
Stucadoorswerk is maatwerk. De prijs is ondermeer afhankelijk van het gewenste aantal meter en de ondergrond (soms is een voorbehandeling nodig).

Bindende prijzen kunnen vooralsnog alleen gegeven worden in een schriftelijke offerte. Voor een snelle prijsopgaaf kunt u een prijsbenadering opvragen. Aanvraagformulier prijsbenadering/offerte
2.
V
Is de muur die van Raffaello is voorzien helemaal glad of toont die grijze puntjes van steentjes die uitsteken?

Bij ons is de badkamer voorzien van Raffaello en op verschillende plekken zijn steentjes zichtbaar wat ik als storend ervaar omdat ik dacht dat de wand helemaal glad zou worden. Volgens de stukadoor hoort dit en is dat de natuur. Klop dit?
 
A
Raffaello behoort echt 100% spiegelglad te zijn. De vereiste vlakheid is klasse 1. Ook de ondergrond dient uiterst vlak te zijn. Wat het euvel precies is, valt moeilijk te zeggen zonder nadere bestudering van uw muur. Het ligt in ieder geval niet aan de "natuur" of iets dergelijks.
3.
V
Is het beter om eerst de tegelvloer te leggen alvorens er gestucadoord gaat worden?
 
A
Als uw tegelvloer ook plintdelen bevat, kunt u beter eerst de tegelvloer laten leggen. Zoniet, dan maakt het niet veel uit wat het eerst wordt aangebracht. Belangrijk is wel dat u het andere oppervlak goed afdekt.

Bij zandcement dekvloeren of betonvloeren in combinatie met stucwerk, is het wel raadzaam om eerst de vloer te laten leggen en dan pas te stucadoren.
4.
V
kan raffaello in de badkamer en is er ook een moderne kleur voor een strak uiterlijk
 
A
Het kan in de badkamer maar niet in de douche.
Der zijn zeker moderne kleuren.


Vragenformulier

(De hier gevraagde gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het beantwoorden van uw vraag.)

Deze vraag
gaat over
Raapwerk
Pleisterwerk
Buitenwerk
Sierpleister
Schuurplafonds
Sierlijsten
Raffaello
Restauratie
Mijn vraag
Naam
Dhr. Mw.  
Email
Telefoon
Naar bovenkant paginaNaar onderkant pagina